FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

onsdag 2 juni 2010

Ketos, eller?

Jag fattar ingenting. Vad hände med de första tre dagarnas humörsvängningar, hungerkänslor och utmattning? Humöret är nämligen på topp och jag är full av energi. Tydliga tecken på att ketonerna röjer runt i kroppen.

Well, det är bara att tacka och ta emot. Jag ser det som att det faktiskt är meningen att jag ska nå hela vägen fram den här gången.

2 kommentarer:

  1. Jag har för mig att jag läst någonstans, att det går lättare och lättare för kroppen att ställa om till ketos. Dessutom kanske den inte har hunnit att lagra upp lika mycket reserver, utan istället direkt använder de kolhydrater den fick under helgen. I vilket fall så är det ju FANTASTISKT!! :-)Redan tillbaka! Hoppas du får en härlig dag, bara det här vädret får en ju att lätt stå över alla frestelser! Ha det så gott. Kram

    SvaraRadera
  2. Haha, det kanske till och med är vädret som lurar mig att tro att jag mår toppen. hade det varit mitt i mörkaste november nu, kanske jag hade suttit här och beklagat mig. :) Men du har nog rätt, och kroppen borde ha vant sig vid tvära kast vid det här laget. Ha en fortsatt härlig kväll! Kram!

    SvaraRadera