FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

söndag 13 juni 2010

Tvåmånadersjubileum!

Idag är det exakt åtta veckor sedan jag tog min första shake. En rätt häftig känsla! Det har onekligen hänt en del under de här veckorna, inte minst mentalt. Även kroppsligt har det naturligtvis skett en förändring, och jag är glad att jag tog en startbild som jag hela tiden kan jämföra med.

Startbild:


















Efter 4 veckor:


















Efter 8 veckor:

6 kommentarer:

  1. Hej.

    Gud vilken skillnad! Va duktig du har varit! Va kul att se bilder efter veckorna som gått, då ser man bättre förändringen. Jag har som svårt för att se själv om jag gått ner i vikt. Jag tänker inte så mycket på om kläderna sitter bättre eller inte. Måste nog börja tänka på de.. :) Tror man är lite blind. Kanske ska ta nån bild så man har de till senare! Tycker kanske inte om att blotta mitt liv precis som du också tykte, men samtidigt så får man såå mycket stöd!

    Ha det bra.
    Kramar Hanna

    SvaraRadera
  2. Det är ju fantastiska förändringar! Det syns verkligen att du har slimmat till din kropp överallt, tänk vad man åstadkommer på bara två månader! Så bra kämpat Du är jätte fin :-)

    Jag önskar också att jag tagit en mer påklädd startbild. Nu har jag en på mig i en bikini jag vill komma i, och mig iklämd i den, i min startvikt är ingen syn jag vill visa upp på min blogg hur anonym jag är må vara hihi. Men det är nog dags att ta ett nytt foto i den för att ha att jämföra med. När jag nått min målvikt, kanske jag en dag vågar visa den.

    Fast det är väl aldrig för sent att börja ta andra foton, jag har ju många kilon kvar. Ska se om jag kan åstadkomma någon mellanbild, blir inspirerad av dig!

    SvaraRadera
  3. Woohoo, vicken skillnad :-D
    Vad kul att få se foton!!!

    Tack för att du delar med dig.

    SvaraRadera
  4. Åtta veckor är kort tid i livet men har gjort en enorm skillnad! Tack för att du delar med dig. Tog aldrig någon före-bild, men med facit i hand hade det varit motiverande nu. Däremot funderar jag på att ta en nu, jag har ca 12 kg kvar, för att inte "nöja" mig för tidigt.
    Dock kan jag meddela att de svarta jeansen har använts flitigt de senaste dagarna. Shit vad skönt.

    Idag var jag på mitt-Shapepass. Har inte varit och tränat på ca 5 veckor. Jag är inte längre fetast i lokalen! Jag är ganska lika dan som många. Inte tjockast, inte smalast, ganska medel. Det var kul att se sig själv i de enorma speglarna. Den känslan har jag inte haft någonsin tidigare. Tänk vad åtta veckor kan spela roll!/A

    SvaraRadera
  5. Ojojoj, vilka fantastiskt talande bilder! Och alltså, du gör det så väldigtväldigt bra. HURRAAAA FÖR DIG!!!

    SvaraRadera
  6. Tack underbara ni, vad glad jag blir! Jag har ju en bit kvar, men era snälla ord gör att självförtroendet växer sig lite starkare. TACK!

    Hanna, Sunkiss och A: Visst är det roligt med en "utifrån-bild" som man kan jämföra med, oavsett hur mycket man har kvar. Det är ju så lätt att bli blind längs vägen, så att ha något konkret att jämföra med ger en otrolig kick verkligen. Rekommenderas varmt!

    A: Vilken upplevelse och vilken milstolpe! Grattis! Så härligt att höra att smal-jeansen är vardagsplagg nu! Så otroligt bra kämpat!

    Tack igen för en fina respons!

    SvaraRadera